Lansare server Lineage II

Lineage II

Ultimul server pe care ati jucat era plictisitor ?!

Nu stiti unde sa jucati ?!

Cautati un server privat decent pe care sa petreceti timp de calitate intr-un joc cu o poveste incredibila impreuna cu prieteni si clanuri ?!

Cautarea voastra s-a incheiat ! Veniti la inaugurarea serverului impreuna cu toti cei alaturi de care vreti sa petreceti momente de calitate online, fie ca e vorba de quest, de craft, de siege, olimpiada, event, epici sau doar clasic PVP.

In final, oare Lineage II merita timpul acordat ? Raspunsurile ar fi DA si NU. Daca esti in jucator de MMORPG, ai putea spune ca e foarte greu sa cresti personajul.

Chiar daca de obicei merita timpul acordat, iti rapeste mult timp in care ai putea sa faci altceva. Daca in schimb ai destul timp, atunci Lineage II ar putea fi perfect pentru tine.

Lineage II este diferit de celelalte MMORPG`uri prin faptul ca fiecare loc de vanat mobi si catacomba sunt unice. Daca te hotarasti sa joci, nu vei intampina dificultati in a gasi pe cineva cu care sa faci echipa si sa vanati. Toate serverele au numerosi jucatori asa ca iti vei face multi prieteni si te vei putea distra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *