Lineage II

Lineage II

Acum cel mai tare server privat de Lineage II. Vino si tu ! Mai multe »

CSGO

CSGO

Scoate Rambo-ul din tine si vino pe server. Da tot ce poti. Mai multe »

Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6

Clasicul CS 1.6 e inca in viata. Daca iti e dor, te asteptam. Mai multe »

Minecraft

Minecraft

Dezvolta-te, construieste si sa vedem daca rezisti o noapte. Mai multe »

 

Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6

Counter-Strike  este un mod al cunoscutului joc video half-life ce face parte din clasa jocurilor first person shooter. 

Iubit de milioane de fani, în continuare unul dintre cele mai jucate titluri.

Din luna mai a anului 2006 pana în prezent counter-strike este cel mai jucat fps din lume. În anul 2006 erau peste 30.000 de servere populate pe internet pentru counter-strike, al doilea fiind unreal tournament cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile gamespy aratau ca peste 85.000 de utilizatori jucau simultan counter-strike, iar în 2006, steam arata cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă counter-strike. La sfarsitul anului 2017 numarul de jucatori atins pe zii ajunge undeva in jur de 720.000 de jucatori.

Counter-Strike este un first-person shooter în care jucatorii se alatura echipei teroriste sau anti-teroriste. Fiecare echipa încearca sa finalizeze obiectivul lor sau eliminarea echipei adverse. Fiecare runda începe cu cele două

echipe aşezate în acelaşi timp, de obicei la capetele opuse ale hartii unii de alţii.

Lista tipuri de joc:

  • Hostage Rescue (Salvarea ostaticilor) – Trupele anti-tero trebuie sa salveze ostaticii pentru a castiga, iar teroristi sa îi împiedice.
  • Bomb Defusal (Dezamorsarea bombei) – Un terorist ales la întamplare primește o bomba, el o poate planta la una din zonele cheie ale harții. După ce planteaza bomba ea se va detona automat după cateva secunde. Daca trupele anti-tero ajung la timp și o dezamorseaza ei caștiga, iar dacă nu, teroristii câștiga.
  • Assasination (Asasinare) – Un membru anti-tero este ales la întâmplare pentru a deveni VIP, acesta nu poate cumpăra nimic, are doar un pistol și are armura mai mare decât orice jucător. Trupele anti-tero trebuie să protejeze VIP-ul si sa-l ducă teafar la un punct de siguranta (cel mai folosit este elicopterul), iar teroristi trebuie să ucida VIP-ul.
  • Escape (Evadarea) – Teroriștii nu au posibilitatea de a cumpara echipamente, ei vor trebui să ajunga la punctul de scapare predefinit. Membrii anti-tero vor trebui să îi împiedice pe acestia înainte de a ajunge la punctul respectiv.

Obiectivele ambelor echipe difera de tipul de harta ales.