Lineage II

Lineage II

Acum cel mai tare server privat de Lineage II. Vino si tu ! Mai multe »

CSGO

CSGO

Scoate Rambo-ul din tine si vino pe server. Da tot ce poti. Mai multe »

Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6

Clasicul CS 1.6 e inca in viata. Daca iti e dor, te asteptam. Mai multe »

Minecraft

Minecraft

Dezvolta-te, construieste si sa vedem daca rezisti o noapte. Mai multe »

 

Lineage II

Lineage II: The Chaotic Throne este un masiv multiplayer online role-playing (MMORPG) pentru Windows. El a devenit foarte popular începând cu 1 Octombrie 2003, raportand 1,000,918 de utilizatori unici în cursul lunii martie 2007. Până în prezent, jocul a fost jucat de mai mult de 14 de milioane de utilizatori.

 

DESCRIERE

Ca sa începi sa joci Lineage II, jucatorii isi creeaza un personaj ca si avatarul lor în jocul in stil medieval in lumea virtuala. Oamenii, Elfii si Elfii intunecati încep în Regatul Aden în timp ce Pitici și Orci încep în Regatul Elmore. Jucatorii pot alege fie din luptator sau profesii mistice de la început, cu exceptie pentru pitici si Kamael, care au doar posibilitatea de a selecta profesia de luptator; aceasta alegere actioneaza ca un arhetip pentru opțiuni de profesie mai tarziu. Fiecare rasa are propriul set de clase, chiar dacă oameni, elfi si elfi întunecati au o multime de clase care sunt foarte similare cu omologii lor din celelalte doua rase. Pe masura ce jucatorii ucid monstrii (NPC), ei acumuleaza puncte de experienta si de puncte de calificare (SP). Cu punctele de experienta acumulate, creste nivelul caracterului, în sensul atributele diferite ale caracterului sunt potentate. Jucatorii isi cumpara si apoi isi perfectioneaza skilele, folosind SP. Jucatorii pot juca singuri sau ca parte a unui grup pentru a lupta impotriva monstrilor și pentru a termina quest-urile pentru noi competente, puncte de experiența si articole. Player versus player (PvP) este o parte importanta a jocului. Jocul ofera mai multe aspecte sociale, politice, economice si care sunt dezvoltate prin comunitate și prin actiunile, în joc, de un singur război asediu players. Lineage II creeaza asediile si razboaielec ca in realitate. Pentru a fi siguri de PvP-ul ramane sub control, proiectul, include un sistem care prevede sistemul Karma care prevede consecinte negative pentru uciderea altor jucatori atunci când acestea nu riposteaza. Atunci când sunt într-o stare de haos (karma numar mai mare decât zero), cu un numar de PK de 5 sau mai multe, jucatorii au o o mare probabilitate mare de a scapa elemente daca sunt ucisi.

 

QUESTURILE din Lineage II

In Lineage II, questurile sunt o componenta foarte importanta a jocului. Terminand un quest, vei primi si o recompensa care poate consta in adena (bani), iteme, experienta sau schimbarea de clasa. In timp ce majoritatea questurilor din Lineage II sunt optionale, toti jucatorii vor trebui la un moment dat sa faca unele din questuri, fie ca e vorba de questuri individuale, de clan sau epici. Pentru a incepe un quest, jucatorii trebuie sa caute NPC-ii care au un “!” galben deasupra. Acestia intotdeauna vor avea un quest pentru tine. Spre deosebire de alte MMORPG-uri, questurile din Lineage II tind sa fie foarte lungi si cer o implicare destul de mare, de cele mai multe ori pentru o recompensa mica. Partea buna e ca jucatorii vor acumula experienta pe drum, in timp ce incearca sa termne questul. Dupa quest, jucatorii pot acumula adena vanzand in piete si magazine ce au strans pe parcurs.

 

ITEMELE din LINEAGE II

Dupa ce joci o perioada Lineage II, vei acumula repede multe iteme. Itemele pot fi obtinute prin numeroase metode, de la omorarea mobilor, magazine de NPC, de la alti jucatori sau ca urmare a terminarii unui quest.

 

DEPOZITUL (WAREHOUSE)

Toate itemele acumulate de un jucator pot fi stocate in inventar, acesta insa fiind limitat la un anumit numar de iteme si o anumita greutate(weight). Depinzand de rasa aleasa si abilitatile personajului tau, numarul de iteme variaza. Dwarfii au cel mai mare inventar, acesta fiind de 100 de iteme, iar restul personajelor il au de 80 de iteme. Deasemenea, jucatorii au posibilitatea sa stocheze itemele intr-un depozit (warehouse).

 

Drop-urile de iteme din Lineage II

Rata procentuala la armuri si arme in Lineage II este destul de mica. Probabil pentru a stabili legaturi intre jcatori, de multe ori itemele cazute de la mobi nu te vor ajuta la nivelul la care le primesti. De obicei sunt mai slabe decat cele de care ai nevoie, asa ca va trebui sa depinzi de jucatori de nivel mai mare pentru a procura itemele de care ai nevoie.

Vanzarea de iteme este de altfel, un mod bun de a acumula adena. Vei avea posibilitatea des sa vezi jucatori de nivel mai mare vanzandu-si armele si armurile. Chiar daca spatiul de stocare al itemelor e relativ limitat, poti stoca oricati adena reusesti sa aduni.

 

LINEAGE II ADENA

In Lineage II, unitatea monetara (adica banii) sunt ADENA si se poate constata ca foarte multi jucatori doresc sa acumuleze cat mai multi. Economia jocului in Lineage II poate creste sau scadea, iar preturile sunt stabilite de jucatori (fiecare poate alege pretul pentru care doreste sa vanda iteme si materiale).

 

CUM SA FACI ADENA IN LINEAGE II

Poate cea mai frecventa intrebare este “Cum sa acumulez cati mai multa adena?”

Intr-adevar se pot gasi ghiduri despre cum sa acumulezi adena pe forum-uri si site-uri.

  • Din farm – in funtie de lvl si skile poti farma adena sau alte ingrediente necesare si cerute pe piata, ca mai apoi sa le vinzi (enchant-uri, mats, parti de armuri si accesorii, stone/cry attribute etc)
  • Trade – aventurierii acumuleaza de cele mai multe ori iteme mai multe decat au nevoie sau decat pot stoca. Daca le-ar vindein magazine de NPC, ar castiga foarte putin, asa ca vor prefera sa le vanda altor jucatori. daca stii binepretul la un anumit item, poti adesea sa-l cumperi la un pret scazut si sa-l vinzi la un pret mai ridicat.
  • Craft – este un mod bun de a petrece timpul, deoarece oricum vei fi nevoit sa stai mult in orase. In timp e cel mai probabil sa iti faci prieteni care vor reveni sa faceti targuri. In final, simte-te liber sa cauti si in afara jocului schimburi de iteme. Poti incerca pe forum-uri sau alte site-uri de specialitate.

Pe anumite servere poti sa cumperi adena si cu bani reali. E destul de obisnuit in MMORPG-uri sa cumperi adena folosind bani reali.

 

MAGAZINELE din LINEAGE II

In Lineage II, jucatorii influienteaza direct economia, deoarece pot alege pretul de vanzare/cumparare al itemelor. Intrucat in magazinele din Lineage II lipsesc itemele pentru jucatorii de level mare, acestea sunt puse in vanzare de ucatorii care le detin.

Fiecare poate oferi spre vanzare 3/4 iteme odata si pot face un magazin. Ceilalti jucatori pot vedea ce ofera si pt cumpara orice doresc. Cand creezi nu magazin, detii controlul complet asupra pretului obiectului de vanzare. daca il vei pune prea mare, nimeni nu-l va cumpara, dar trebuie si sa te asiguri ca nu il vei da pe un pret prea mic.

Daca ajungi sa intelegi piata bine, o poti folosi in avantajul tau. Ai putea usor sa cumperi iteme pe care unii le vand la un pret bun si sa le vinzi cu un pret mai mare. Acesta este un mod bun de a castiva adena, dar necesita timp.

 

SIEGE-URILE CASTELELOR

Siege-urile au fost introduse in Chronicle 2 in 2004, fiind una din componentele principale ale jocului. In linii mari, un siege la un castel este un razboi intre clanuri si aliante, duc la detinerea controlului respectivului castel de catre clanul care castiga. Conducatorul clanului care detine controlul castelului poate seta taxele aplicate asupra itemelor ce se gasesc in magazinele de NPC din acel oras. Acest lucru este si bun si rau, deoarece daca lui nu ii pasa de ceilalti jucatori, poate pune taxe mari, astfel incat jucatorii vor fi nevoiti sa caute in alt oras ceea ce au nevoie.

Pana acum siege-urile au loc, de obicei, doar in weekend si la ele pot participa sute de oameni in acelasi timp. Daca iei parte la un siege, iei parte la un razboi.