Lineage II

Lineage II

Acum cel mai tare server privat de Lineage II. Vino si tu ! Mai multe »

CSGO

CSGO

Scoate Rambo-ul din tine si vino pe server. Da tot ce poti. Mai multe »

Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6

Clasicul CS 1.6 e inca in viata. Daca iti e dor, te asteptam. Mai multe »

Minecraft

Minecraft

Dezvolta-te, construieste si sa vedem daca rezisti o noapte. Mai multe »

 

DESPRE NOI

Bun venit !

Pixel Wizard

Pixel Wizard este un proiect nascut in anul 2017, in Alba Iulia, Romania, finantat prin programul Start-Up Nation care care isi propune dezvoltarea de jocuri pentru calculator si dispozitive mobile tip browser si client server.

Piata jocurilor pentru PC este una destul de dinamica, in care in fiecare an apar continuari ale unor titluri celebre lansate in trecut sau jocuri noi care aduc un aer proaspăt in industrie.

Chiar daca in ultimii ani jocurile dezvoltate pentru console au capatat o importanta din ce in ce mai mare, jocurile pentru calculator raman in continuare apreciate.

Jocurile FPS (First Person Shooter) se bucura de o mare popularitate in randul utilizatorilor finali, la fel ca si jocurile cu masini care atrag in special tinerii, cu atat mai mult cu cat acestea devin din ce in ce mai realiste. Din ecuatie nu lipsesc insa nici traditionalele jocuri de strategie, care au in continuare parte de un public fidel, precum si MMORPG-urile ce ocupa un important segment de piata.

Prin urmare, nu este deloc usor sa alcatuiesti o lista cu cele mai atractive jocuri de implementat pe un server: pe de o parte, s-ar putea ca unele titluri sa nu-ti placa, iar pe de alta parte nu este exclus sa nu gasesti in lista unul dintre jocurile tale preferate. Totusi am selectat din fiecare categorie cate un joc reprezentativ (in opinia noastra) pentru a-l implementa.